Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA İSTANMOD MODA RÜZGARI
İSTANBUL'DA İSTANMOD MODA RÜZGARI
Modaseverler tarafından sabırsızlıkla ve heyecanla beklenen,İSTONMOD Fashion Week Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleşecek.
26 Ekim 2023, 13:48
 
 
İstonmod Moda Haftası moda sektörünü ve moda severleri biraraya getirecek.
Uluslararası markaların ve tasarımcıların yeni kolleksiyonları ve özel çalışmaları ulusalararası modellerin katıldığı defilelerle moda takipçileri ve profesyonellerinin beğenisine sunulacak.
 
İSTONMOD Moda Haftası  modanın trendlerini belirleyecek.2023 moda sezonu İMH Hilton Bomonti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
3. kez gerçekleştirilecek organizasyonda birbirinden iddialı sunumların yapılacağı defileler İstanbul'da moda rüzgarı estirecek.
 
image
 
Ünlü moda tasarımcısı Çiğdem Akın özel kolleksiyonu '' RESET HUMANITY '' ile İstonmod Moda Haftası podyumunda olacak. Ünlü model Günay Musayeva'nın podyumda olacağı,usta koreograf Ferhan Aral'ın podyuma taşıdığı defile ile  tasarımcı Çiğdem Akın'ın muhteşem kolleksiyonu moda severlerle buluşacak.
 
Geçtiğimiz yıl onlarca uluslararası markanın katıldığı İSTONMOD Moda Günleri ulusal ve uluslararası moda arenasında ses getiren '' Fashion Show '' organizasyonu olmuştu.
 
           image
 
İstanbul’u New York, Londra Milano ve Paris gibi modanın başkentleri arasında saydırma amacıyla yola çıktıklarını belirten İSTONMOD Kurucusu ve Ceo’su Navid Porkar  “ İstanbul tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyanın sayılı şehirleri arasında ilk sırada yer alıyor. Doğu ile Batının kesişme noktası hatta doğunun başkenti olarak da ifade edebileceğimiz İstanbul’un uluslararası camiada söz ettiren bir moda etkinliği ile anılmaması bana ve sektör temsilcilerine göre çok büyük bir eksiklik. Biz bu durumun farkında olarak kendimize bir misyon edindik ve yapacağımız her bir etkinliği dünya standartlarının çok üzerinde olacak şekilde planlayarak yola çıktık. İmzamızı attığımız ilk iki moda etkinliğimiz ile uluslararası moda dünyasında adımızdan başarımızla söz ettirdik. Bu yıl ki hedefimiz geçtiğimiz yıl oluşturduğumuz etkinin en az on katı bir ulaşmak.'' dedi.
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR