Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ TASARIMCI YİNE BÜYÜLEDİ
ÜNLÜ TASARIMCI YİNE BÜYÜLEDİ
3.kez gerçekleştirilen “İstonmod Fashion Week” yılın moda tasarımcısı Çiğdem Akın'ın '' For Humanity '' kolleksiyonunu podyuma taşıdı.Ünlü model Günay Musayeva çok özel bir kolleksiyon parçası ile podyuma çıktı.
5 Kasım 2023, 17:48
 
Moda tasarımcısı Çiğdem Akın   “İstonmod Fashion Week” kapsamında muhteşem bir defileye imza attı.
 
Ünlü Moda tasarımcısı Çiğdem Akın geçtiğimiz günlerde İstanbul Hilton Bomonti Hotel balo salonunda gerçekleşen  “İstonmod Fashion Week” kapsamında muhteşem bir defileye imza attı.
image
 
Çiğdem Akın '' For Humanity '' kolleksiyon defilesinde ünlü model Günay Musayeva çok özel bir kolleksiyon parçası ile podyuma çıktı. 
 
İstanbul'da yaşayan İranlı işadamı Navid Porkar'ın şirketi Khane Holding sponsorluğunda 3.kez gerçekleştirilen “İstonmod Fashion Week” yılın moda tasarımcısı Çiğdem Akın'ın '' For Humanity '' kolleksiyonunu podyuma taşıdı. 
 
image
 
Ünlü moda tasarımcısı Çiğdem Akın salonu dolduran Türk ve İranlı modaseverlerin ayakta alkışladığı '' Çigdem Akin - For Humanity 2023 '' defilesinde yine Türk modasının en başarılı tasarımcılarından olduğunu gösterdi.
 
 By Cigdem Akin- A-YİNE  , Ada,Barbie X ,EQUINE,  UKTE , Obsidian , Inferno , Purgatorio ,Paradiso - Cennet , GAIA ,TRANOI, Something Strupid , O'N'dan sonra , İstila , Davet, Zöhre , Gizli Bahçe , Nobody Knows gibi özel kolleksiyonlarından sonra bu senede '' For Humanity '' kolleksiyonunu podyuma taşıdı ve ayakta alkışlandı.
 
      image
 
Çİğdem Akın, savaşta ölen masum halka ve özellikle yaşayamamış çocuklara atıfta bulumak için kurguladığı yeni koleksiyonu ‘’ Reset Humanity ‘’ile; merhamet, vicdan, şefkat ve daha bir çok insani iyi özelliklerin yeniden önem kazanabilmesi için insanlığa bir reset atılmasının gerekliliğine vurgu yapıyor. 
 
      image
 
Çiğdem Akın bu hikayeyi, imzası haline gelmiş özel kumaşlarla anlattı.
Defile sarı renk ile başladı. Güneşin rengi ile dünya hayat buldu ve defilenin hikayeyisi başladı. İkinci kıyafet  gökyüzü ve denizin rengi olan mavi tonlarındaydı. Yaşam suyla başladı. Sonra  canlılar gelişti ve beraberinde kaosu da getirdiler. Bu kısımda gösterilen brokar kumaşların üzerindeki desenler  ve dokumadaki kabartmalar bomba efekti gibiydi. Bordo rengi ise savaşın kaosunu sembolize ediyor. Ardindan gelen gri kıyafetler savaşın yarattığı puslu ortamı, korku ve belirsizliği  simgeliyor. 
 
image
 
Son sahnede ise; beyazın tonları ile hazırlanan kıyafetler, ölen masum halka bir saygı duruşuydu. 
Top model Günay Musayeva bir melek gibi onların yanında yürüdü. Uçuşan parçalar, beyaz renklerin içindeki dore nakışlarla birleşince istenilen etki yaratıldı . Ünlü model Musayeva ve Çiğdem Akın defile finalinde beraber podyumda davetlileri selamladılar. 
 
    image
Koreografilerini  uzun yıllardır Ferhan Aral’ın yaptığı Çiğdem Akın defileleri sadece bir kıyafet sunumu değil podyumda gerçekleşen adeta bir sanat eseri gösterisi gibi beğeni topluyor.    Bu defa da 40 parçadan oluşan bu muhteşem koleksiyonu, tasarım sanatı ile sahneleme sanatını birleştiren ünlü koreograf Ferhan Aral sergiledi.   
 
Bu sene üçüncüsü düzenlenen ve özellikle satınalmacılara yönelik olarak organize edilen İstonmod 2023 Moda Haftası içinde gerçekleştirilen  Çiğdem Akın’ın “Reset Humanity” defilesi, İran, Arap ülkeleri gibi ortadoğu pazarından gelen satınalmacılar için çok ilgi çekici oldu.image
 
İstonmod Fashion Week” kapsamında defile sonrası gerçekleşen Sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin ilgi gösterdiği 16. FashionTv Moda Ödüllerinde yılın moda tasarımcısı Çiğdem Akın ilan edilerek ödüllendirildi.
 
 Uzun yıllar Avrupa'nın en önemli butiklerinin ilgi odağı oldu 
Çiğdem Akın markası Türkiye'den çıkan moda markalarının arasında özel bir yere sahiptir. Çiğdem Akın kolleksiyonları Avrupanın moda merkezi kentlerinin seçkin  butiklerindeki vitrinlerde yer almaya devam ediyor.
 
Ünlü Moda tasarımcısı Çiğdem Akın'ın kendi adını taşıyan bu moda markası ,çok uzun yıllardır Türkiye'nin en önemli moda  organizasyonu olan Mercedes-Benz Fashion Week'e modaseverlerle buluştu.
 
Türk modasının öncü tasarım markası olarak dikkat çekiyor.
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da Avrupalı moda otoritelerince  uzun yıllar takip edildi. Çiğdem Akın'ın birbirbirinden  özel tasarım kolleksiyonları yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarındaki podyumlarda görücüye çıktı. 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR