Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DENIM’İN EN SMART HALİ N-DENIM’DE
DENIM’İN EN SMART HALİ N-DENIM’DE
NetWork’ün zamansız tasarımları, yüksek kaliteli dokusu sessiz lüks akımına koleksiyonundaki her parça ile eşlik ederken, N-Denim koleksiyonu da sofistike şıklığın kodlarını yeniden yazıyor.
24 Ekim 2023, 14:06
 
NetWork’ün dinamik etkisini şıklık ve konforla buluşturan N-Denim tasarımları, smart görünümlerin altını çizerken sofistike görünümlere imza atıyor. Nur Bilen Yavuzer’in N-Denim’lerle gündüzden geceye yansıttığı stili ise denim şıklığını yeni bir boyuta taşıyor.
 
NetWork’ün zamansız tasarımları, yüksek kaliteli dokusu sessiz lüks akımına koleksiyonundaki her parça ile eşlik ederken, N-Denim koleksiyonu da sofistike şıklığın kodlarını yeniden yazıyor.
image
 
Nur Bilen Yavuzer’in stylingini ve modelliğini yaptığı N-Denim çekiminde, denimin en smart halini yansıtan tasarımlar, gündüzden geceye şıklığı, hybrid-multi fonksiyonel styling yaklaşımı ile objektiflere yansıtıyor.
 
23-24 Sonbahar/Kış sezonunda özgür tasarımlara hayat veren N-denim koleksiyonu, Nur Bilen Yavuzer’in metropol temposu içerisinde; hafta sonu stilinden ofis stiline eşlik eden kombinlerde karşımıza çıkıyor. Denim pantolon ve ceketten, etek ve trençkota, farklı kombinler ile birbirinden çekici görünümler, Nur Bilen Yavuzer ile zamansız ve ikonik stile imza atıyor. N- Denim kadın koleksiyonunda yer alan smart denimlerle ve ekose desenli blazer ceketler ile toplantı ve önemli buluşmalar için mükemmel bir stil yaratılabiliyor. Akşam davetlerinde ise denim pantolon ve blazer ceketinize eşlik edecek şık bir bluz veya deri ceket ve trençkotlar ile sade ve smart şıklık kaçınılmaz oluyor.
 
          image
 
N-Denim’in erkek koleksiyonunda yer alan denim pantolon ve denim gömlek ikilisi ise blazer veya deri bir ceket ile kombinlenirken, deri aksesuarlarla tamamlanarak farklı okazyonlara uygun hale gelebiliyor ve smart görünümlere imza atıyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan N-Denim koleksiyonu, gündüzden geceye şıklığı yansıtmak isteyenler için geniş ürün seçkisi sunuyor.  
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR