Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIŞ İÇİN ÖZEL FONKSİYONEL TASARIMLAR
KIŞ İÇİN ÖZEL FONKSİYONEL TASARIMLAR
Jack&Jones'un geri dönüştürülmüş dolgu malzemesiyle tasarlanmış dış giyim koleksiyonu, rüzgar ve su geçirmeme özelliğiyle kışa konforlu bir yorum getiriyor.
16 Aralık 2023, 10:59
 
 
Danimarkalı Dünyaca ünlü moda markası Jack&Jones, özel materyallerle üretilmiş tasarımlarıyla kışın moda haritasını yeniden oluşturuyor.
 
Geri dönüştürülmüş dolgu malzemesiyle tasarlanmış dış giyim koleksiyonu, rüzgar ve su geçirmeme özelliğiyle kışa konforlu bir yorum getiriyor.
 
Jack&Jones 2023 Sonbahar/Kış sezonu, konforu ve hareket kabiliyetini ön plana alan tasarımlarıyla yaşam deneyimlerini dönüştürmek için çağrıda bulunuyor. Sezonun dikkat çeken dış giyim koleksiyonu ise geniş tasarım seçkisiyle her özgün kimliğe hitap ediyor. Minimalist görünümler sunan koleksiyon, işlevselliği ile kendini özgürce ifade etmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. image
 
Her geçen gün çevre dostu üretimini artırarak atık miktarını azaltma hedeflerini genişleten Jack&Jones, sürdürülebilir tasarımlarına bir yenisini ekliyor. Geliştirilmiş teknolojiyle tasarlanan koleksiyon, doğaya duyarlı olmasının yanı sıra rüzgar ve su geçirmeyen özel materyal kullanımı ile konfora öncelik veriyor. Koleksiyon boyunca öne çıkan pastel renk paleti ise yaşamın farklı ruh hallerine uyum sağlıyor. Yüksek kalite, hafif ve yalıtımlı kumaşların, sadeliği vurgulayan kesimlerle buluşması zamansız bir moda algısı sunuyor.
 
image 
 
Jack&Jones’un özgün ve konforlu dış giyim koleksiyonuna, Jack&Jones mağazaları ve https://jackjones.com.tr dan ulaşılabiliyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR