Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MISS MODEL KRALİÇESİNİ SEÇTİ
MISS MODEL KRALİÇESİNİ SEÇTİ
Bu yıl 24. yapılan Miss Model of Turkey modellik yarışması İstanbul Maslak Sheraton otelinde kalabalık bir davetli topluluğunda yapıldı.Gecede jüri olarak görev verilen Nilay Dorsa salonda ve jüri üyeleri arasında şaşkınlık ve gerginliğe sebep oldu.
29 Temmuz 2012, 19:16

 

Bu yıl 24. yapılan Miss Model of Turkey modellik yarışması İstanbul Maslak Sheraton otelinde kalabalık bir davetli topluluğunda yapıldı.Gecede jüri olarak görev verilen Nilay Dorsa salonda ve jüri üyeleri arasında şaşkınlık ve gerginliğe sebep oldu.

Bir hafta öncesinden Maslak Sheraton otelinde kampa alınan yarışmacılar bu yıl yarışma gününün Ramazan ayına gelmesinden dolayı final öncesi Eyüp Sultan Cami’sine giderek Kraliçe olmak için dua ettiler.

Esrahan Sönmezer ve Ayhan Güngör’ün sunuculuğunu yaptığı gece Güngör’ün kutsal ay Ramazan’dan dolayı Eyüp Sultan’a gitmelerini övgü ile anlatırken Esrahan Sönmezer’in Gündüz “Eyüp Sultan” gece de “Raina” gece kulübüne gitmişler sözleri ile başladı.

GÜZELLERİN HEDEFİ TOPMODEL OLMAK

İleriki meslek yaşamlarında profesyonel mankenlik-modellik yapmak için, bu yarışmayı bir fırsat olarak gören;

Tuğçe Aral, Burçin Yırtıcı, Tuğba Eminç, Şeyma Şener, Ayçin İyigün, Rüya Gül, Berfu Bayram, Yağmur Ayaz, Burçin Duygu Alp, Tuğçe Kaya, Şeyma Çavuşoğlu, Dilara Güleryüz, Seda Büyüksüren, Esra Engin, Seçil İnce, Hazal Akın, Nur Bozar, Hilal Uzun, Gaye Göç, Müjgan Demir, Gözde Çerçi, Nagehan Çapa, Esra Serim, Gözde Baddal, Naiye Aslı Hanoğlu, Gizem Doğan isimli 26 güzel yarışmacı modellik sektörünün bu önemli yarışmasında boy gösterdi.

Yarışmanın kurucu başkanı olarak Jüri başkanlığı yapan Çevik Süha Alpaylı Miss Model Of Turkey finalinin İstanbul’da yapılmasından çok memnun olduğunu bunu İstanbul Sheraton ailesi sayesinde başardıklarını öncelikle belirterek Atilla Kınay’a teşekür etti.

Alpaylı 2010 da Ahmet Bayer'in Bodrumdaki evinin balkonundan düşerek esrarengiz bir şekilde ölen ve bugün hala tam ne olduğu ortaya çıkmayan 2003 Miss Model aslı baş'ı unutmadı ve salondan bu vefalı davranışı büyük alkış aldı.

KALABALIK JURİ TEPKİ ÇEKTİ

Kalabalık bir jüri ile yapılan yarışma aslında bu tip yarışmaların küçük sponsorluklarla döndüğünün en belirgin örneği idi.

Yarışmaya her katkı yapanı Jüri yapma sorumluluğu artık bir adeta zorunluluk gibi olmuş.

Jüride ev sahibi olarak Atilla Kınay “Sheraton Yön. Kur.” Yeşim Akıncı “psikolog” Umut Akyürek “ses sanatçısı”, Ruktay Çakırkaya “Balizza”, Tuğba Özay “Topmodel-Şarkıcı”, Berkan Tüzünataç “Modacı”, Saadettin Teksoy “TV Programcısı”, Reyhan Karaca “Şarkıcı”, Başak Gürsoy “Koreograf Model eğitmeni”, Uğur Güneş “SUNSET”, Ece Gürsel “Topmodel – Şarkıcı”, İzel Gölcük “2011 Miss Model of Turkey”, Tümay Elmaslar “TEBİ”, Elban Doğan “Bohem”, Şafak Fişek “Eğitimci”, Erdem İpekci “Unilife”, Ümran Üzümcü “İşadamı” ve şarkıcı Nilay Dorsa yer aldı.

Ayrıca jüride yurtdışından konuk olarak gelen Miss Model Of the World Başkanı Anna Zhongyi, Bunte Magazin redaktörü Ritter Wolfgang, Natalya Kovalyova Miss Model Of the World Rusya ve Bulgaristan temsilcisi de yer aldı.

Yarışmacılar TEBİ ve Ballizia markalarının çok şık koleksiyonlarını giyerek bir nevi önemli bir podyum sınavı da vermiş oldular.

SunSet mayoları ile podyuma çıkan modellerin pareo ile sansürlü podyuma çıkmaları organizasyonun Eyüp Sultan açılımına paralel Ramazan sansürü !!olarak yorumlandı

JÜRİ'DE VE SALONDA NİLAY DORSA GERGİNLİĞİimage

Gecede Umut Akyürek ve Reyhan Karaca şarkıları ile geceyi renklendirirken modellik ve şarkıcılık konusunda hiçbir önemli standarda sahip olmayan Nilay Dorsa’nın jüride olması ve sahneye çıkması adeta salonda bulunan birçok jüri üyesini ve salonun genelini şaşkınlığa uğrattı.

Jüride bulunan ve yarışma katalogunda iki şarkı söyleyeceği yazan Tuğba Özay’ın sahneye çıkmaması ve yarışmanın yarısında salonu terk etmesi dikkat çekti.

Tuğba Özay buna bir anlam yüklenmesin ağır hasta bir yakınımın haberini aldım ve çıkmak zorunda kaldım dedi

YENİ KRALİÇE ANKARA'DAN ESRA SERİM

GECENİN KARELERİ İÇİN TIKLAYIN

http://www.seffafgazete.com/foto-galeri/miss-model-of-turkey-2012-finali

.image

 “2012 Miss Model of Turkey” Kraliçe, Ankara’dan Esra Serim olurken,

“1. Miss Model nedime” Yağmur Ayaz Antalya “2.Miss Model nedime” Şeyma Şener İzmir “3.Miss Model nedime’’ Hazal Akın İstanbul  “4.Miss Model nedime ve Miss Sheraton” Hilal Uzun İstanbul seçilirken Ayçin İyigün, Nur Bozar ,Esra Engin ,Seda Büyüksüren ve Gaye Göç çeşitli mansiyon ödülleri aldılar.

2.nedime Şeyma Şener ünlü mayo bikini firması SUNSET kızı oldu.image

Şeyma Şener henüz 18 yaşında olduğunu ve bu derece ile işime daha fazla motive olacağım dedi, Hedefinin uluslar arası çapta bir model olmak olduğunu belirten güzel model ayrıca çok iyi bir oyuncu olmakta bu sektördeki hedeflerim arasında dedi.

KRALİÇE ÇİN'DE YARIŞACAK

Kraliçe “Esra Serim” kasım ayında Çin’de yapılacak 24. Miss Model of the World Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek. İkinci model “Yağmur Ayaz”da, Arnavutluk’da “Miss Globe Yarışması”nda 3 Şeyma Şener uluslararası bir yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

Geceye katkısından dolayı uzun yıllar Türkiye'nin en önemli model ajanslarından birinin patronu olan Atilla Kalpakarslan Kıbrıs Genç Tv temsilcisi olarak ödül aldı.

EN GÜNCEL EN MODA AKTÜEL HABERLER İÇİN TAKİPÇİMİZ OLUN

https://twitter.com/SEFFAFGAZETE

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR