Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA ALIŞVERİŞ EĞLENCE 13 EYLÜL'DE
MODA ALIŞVERİŞ EĞLENCE 13 EYLÜL'DE
Vogue Fashion's Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, ve eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.
9 Eylül 2012, 08:01

 

Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion’s Night Out un Hikayesi ABD de başladı ve popüleritesi dünyaya yayıldı.

Fashion Night Out moda ve sanat alanında önde gelen fotoğrafçıların, stilistlerin, tasarımcıların, modellerin, oyuncuların, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla büyük ses getirmiş ve 6 saat içerisinde ilk sene 50 milyon USD, ikinci sene ise 75 milyon USD ciro sağlanmasıyla zirve yapmıştı.

Vogue Fashion's Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, ve eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.

Penti'de Vogue Fashion's Night Out heyecanına katılıyor. Suadiye Penti, İstinye Park Penti, Nişantaşı Penti mağazalarında geceye özel sürpriz indirimler sunularak alışveriş şenliği kutlanacak. Saat 24:00'e kadar açık kalacak Penti mağazaları, alışverişi adeta bir coşkuya dönüştürecek. Renk renk, desen desen Penti çorapları, birbirinden iddialı iç çamaşırları ve sezon trendlerini yansıtan aksesuvarları geceye özel sunulan indirimle almak isteyenler, farklı bir alışveriş gecesi yaşayacak.

VFNO'a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve t-shirt'ler satılacak, bu satışlardan elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı'na bağışlanacak.

Yapı Kredi Worldcard sahipleri İstinyePark'ta kurulacak 200 m2'lik dev stüdyoda ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilecek kişiye özel moda çekimine katılma fırsatı bulacak. Esra Çoruh da "I'm Fashion" ekibiyle
birlikte, fotoğrafı çekilecek kart sahiplerinin styling'ini yaparak onlara unutulmaz birer gece yaşatacak. Ayrıca VFNO'ya özel World ile 13 Eylül'de Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinyePark'ta World Üye İşyerleri'nden yapılacak 100 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecek.

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinyepark'ta yaşanacak olan bu alışveriş heyecanına tüm gece boyunca Virgin Radio müzikleriyle eşlik ederken, İstinyepark Markalar Caddesi'nde ise özel bir parti gerçekleşecek.

2010'da 700.000, 2011'de 1.000.000 kişinin katıldığı etkinliğe bu sene ilginin daha da yoğun olması bekleniyor. Ünlü markalar sizi de o gece modanın bu en büyük alışveriş partisine bekliyor.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR