Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LOS ANGELES'TE ÖZGÜR MASUR RÜZGARI
LOS ANGELES'TE ÖZGÜR MASUR RÜZGARI
Amerika’nın en prestijli moda haftasindan biri olan Los Angeles Moda Haftası’nda (LAFW) bu yıl ilk defa Türkiye’ye ait bir moda platformu yaratıldı.
18 Mart 2014, 00:15

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda, İSKO Şirketler Grubu’nun değerli katkılarıyla, Amerika’nın en prestijli moda haftasindan biri olan Los Angeles Moda Haftası’nda (LAFW) bu yıl ilk defa Türkiye’ye ait bir moda platformu yaratıldı.

image

Uzun bir suredir Los Angeles”ta yasayan  Fadik Sevin Atasoy, Aysecan Vargı Akalın ile ortaklaşa kurduğu Red Case adlı şirketin   ilk moda ve sanat etkinligi kapsamında ünlü modacı Özgür Masur”u Los Angeles Fashion Week”e davet ederek büyük yankı uyandırdı.

 Fadik Sevin Atasoy, “RedCase ile olan bu ilk yolculugumuzun ilk misafiri yıllardır dostum olan ve tasarımlarını büyük bir beğeniyle taşıdığım Özgür Masur... Los Angeles Moda Haftası”nda ilk kez bir Türk tasarımcının yer alması bizim için gurur kaynağı… Özgür Masur hayranlıkla izlendiği defilemize katılan NBA gururumuz Hidayet Türkoğlu ve eşine, film cekimi icin burada bulunan Wilma Elles’e, Adriano Goldschmied ve esine, ünlü Hollywood starı John Savage ve tüm moda takipçileri ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz,dedi.

Bu platformda Türkiye’nin en önde gelen tasarımcıları‘ISTANBUL DESIGNERS’ adı altında Hollywood’un kalbinin attığı moda haftasında yer almaya başladi.

Ünlü Modacı Özgür Masur ise Defile şahane geçti,Türk bir tasarımcı olarak ilk kez Los Angeles Moda Haftasında yer almak bizi gururlandırdı…

image

 ‘Los Angeles Fashion Week, ‘ISTANBUL DESIGNERS’, Türkiye’de son dönemin en iyi tasarımcılarından biri olan Özgür Masur defilesiyle başlangıcını yaptı. 

 Moda Haftası’nın kapanış defilesi olan etkinlikte, dünya’nın çeşitli moda başkentlerinden,  Amerika’dan ve Türkiye’den tanınmış isimlerin yoğun katılımı gerceklesti.

Dünya’dan sayısız moda tasarımcısının koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Los Angeles Moda Haftası, uluslararası basını, dünya modasının en önde gelen isimlerini, seçkin davetlileri ve özellikle farklı ülkelerden gelen sayısız satın almacıyı ağırlıyor.  image

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR