Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TOPMODEL ADAYI ANNESİ KADAR GÜZEL
TOPMODEL ADAYI ANNESİ KADAR GÜZEL
Deren Talu 19 yaşında...O Başarılı meslek kariyerinde Türkiye ve Avrupa'da güzellik yarıimalarındfa Taç takmış güzelliği dillere destan Defne Samyeli gibibir annenin kızı.
14 Ocak 2016, 06:11

 

Deren Talu 19 yaşında...O Başarılı meslek kariyerinde Türkiye ve Avrupa'da güzellik yarıimalarındfa Taç takmış güzelliği dillere destan Defne Samyeli gibibir annenin kızı. 

 

image

 

Hayatı tüm heyecanlarıyla, oda hayallerinin peşinden koşarak yaşayan ,güzelliği ile annesinin kızı dedirtecek kadar alımlı. 

 

Deren hem öğrencilik hem de modellik hedefinden dolayı Los Angeles-İstanbul arası mekik dokuyor. Defne Samyeli’nin kızı olarak tanınan ama artık kendi kanatlarıyla uçmaya alışıyor

image

 Eski manken ve sunucu Defne Samyeli ve mimar Eren Talu'nun nin 19 yaşındaki kızı Deren Talu mankenlik yolunda adım attı.

 

Geçtiğimiz '' MBFWI ''Merceddes Benz Fashion Week İstanbul'da ünlü moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu'nun defilesine çıkan ve podyumu çok seven Deren Talu annesinin desteği ile modellik kariyeri için bir ayağı ABD de .Annesi Defne Samyeli, kızının son çalışmasının Backstage  fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı..

 

image

 

ÖĞRENCİLİK VE MODELLİK BERABER DEVAM EDİYOR

Defne Samyeli’nin kızı olarak tanınan fakat bundan sonra  kendi hikayesini yazmaya başlayan Deren Talu, hem öğrencilik hem de modellikten dolayı Los Angeles-İstanbul arası mekik dokuyor.Deren Talu, şubat ortasında başlayacak 3 diziden teklif aldı ancak okulu nedeniyle teklifleri kabul etmedi.

 

Kendisi ile yapılan Grazia'da yapılan söyleşide kendini anlatttı.

 

image

 

Her gün spora gidiyorum. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.

 Öncelikle sinemayla çok ilgileniyorum, kesinlikle oyunculuk yapmak istiyorum. Yönetmenlik de planlarım arasında. Burada herkes okurken bir yandan yarı zamanlı çalışıyor, ben de yakında deneyimli olarak Presyonelce modellik yapacağım

 

Okulumu bitirdikten sonra dönebilirim de dönmeyebilirim de, daha karar vermedim.image

Moda konusunda kendine has tarzı olan Deren ,genelde beyaz, siyah, gri, bej tonlarını tercih ediyorum. Topuklu giymeyi çok seviyorum. Çok fazla desen ya da dantelden hoşlanmıyorum. Sade ve şık olmaya çalışıyorum. Dar jean’ler, deriler, kısa botlar ve ceketler stilimde her zaman vazgeçilmezlerim dedi.

 

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR