Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLAS ZEYTİN HASADI ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
MİLAS ZEYTİN HASADI ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Bin Yılın Tadı 100 Yılın Umudu’ sloganıyla bu yıl da adından söz ettirecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği, Şef Özlem Mekik ve Doğukan Alsay moderatörlüğünde iki gün boyunca eğlenceli ve renkli anlar yaşatacak
9 Kasım 2023, 12:07
 
Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor.
 
18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.image
 
Bin Yılın Tadı 100 Yılın Umudu’ sloganıyla bu yıl da adından söz ettirecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği, Şef Özlem Mekik ve Doğukan Alsay moderatörlüğünde iki gün boyunca eğlenceli ve renkli anlar yaşatacak. 11 Kasım’da başlayacak olan şenliğin ilk gününde çeşitli aktivitelerin yanı sıra Ahmet Selçuk İlkan sahnede şiir sevenlerle buluşacak. Aynı akşam mini konserleriyle Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, ve Pusula grubu sahnede sevenleriyle buluşacak. 12 Kasım akşamında da pop müziğinin sevilen sanatçılarından Çelik sahne alarak Milaslılara eğlence dolu akşam yaşatacak.
 
image
 
9. Milas Zeytin Hasat Şenliği; Muğla Valiliği, Milas Kaymakamlığı, Milas Belediyesi, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, MİTSO, Muğla Ticaret Borsası, Tariş Zeytin, TARİŞ Pamuk, Milas Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Milas Süt Birliği, Bakkallar ve Bayiler Odası, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Muhtarlar Derneği, Gaziler Derneği, Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği işbirliğiyle düzenlenecek.
 
image
 
HASAT ŞENLİĞİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANACAK
 9. Milas Zeytin Hasadı Şenliği’ne ünlü isimler ve şefler akın edecek. Şenliğe katılacak isimler arasında; Akasya Asıltürkmen, Hazer Amani, Nagihan Karadere, Seda Ocak, Sema Aydemir, Özlem Mekik, Elif Güvendik,, Eyüp Kemal Sevinç, Ahmet Çetin, Akif Budak, Hamza Kalkan, Selim Yeşilpınar, Doğa Çitçi, Tamer Özkan olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR