Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ULUOVA'DAN TUBİTAK ONAYLI SÜT
ULUOVA'DAN TUBİTAK ONAYLI SÜT
Uluova kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Akif HUT “ Uluova olarak, süt sektöründe öncü ve vizyoner bir yaklaşımla ilerliyoruz. Tüketicilerimiz ile buluşturduğumuz ve TÜBİTAK’tan onaylı A2 Sütümüz ve bu sütten ürettiğimiz ürünlerimiz de bu bakış açısının bir sonucu.''
12 Aralık 2023, 13:51
 
Sütün, yüzyıllar öncesinde mutasyona uğramamış ineklerden elde edilen en doğal hali olan ve genetik bilimciler tarafından yaklaşık 30 yıl önce yeniden keşfedilen A2 süt; Türkiye’de TÜBİTAK onayı ile Uluova Süt tarafından üretilerek raflarda yerini aldı. 
 
image
 
Türkiye’de ‘hayvan refahı’ akreditasyonu bulunan tek çiftliğe sahip olma özelliği ile Uluova; mutasyona uğramamış ineklerden elde edilen, her yaştan herkesin rahatlıkla tüketebileceği A2 süt ve bu sütten üretilmiş süt ürünleri ile doğal ve güvenilir bir süt deneyimi sunuyor. 
 
“Önce sağlık, sonra iyi yaşam” felsefesi ile Türkiye’nin TÜBİTAK onaylı ilk ve tek A2 sütünü üreten Uluova, toplum sağlığına katkıda bulunma misyonu ile A2 süt ve bu sütten üretilmiş birbirinden lezzetli ürünlere imza atıyor. İçeriğinde; sütün orijinal, mutasyona uğramamış ilk halinde bulunan en değerli proteinleri içeren A2 süt, sindirim kolaylığı açısından da anne sütüne en yakın süt olması ve yüksek protein oranıyla hamileler, çocuklar, yaşlılar ve sporcular için güçlü bir besin kaynağı olarak sunuluyor. 
 
       image
 
Sütün en doğal hali olan, A2 proteini açısından zengin Uluova Süt; kolay sindirilmesi ve sindirim sonrası zararlı bileşikler oluşturmaması nedeniyle çocukluk, yetişkinlik ve yaşlılık dahil her dönemde rahatlıkla kullanılabiliyor.
 
Bilimsel araştırmalar; klinik olarak laktoz intoleransı  bulunan kişilerde A2 süt tüketiminin, sindirim zorluğunu azalttığını gösteriyor. Ayrıca, sporcular üzerine gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarda da A2 sütün, kas fonksiyonlarının azalmasını sınırlandırdığı ve spor yaralanmalarında iyileşme sürecini hızlandırdığı belirtiliyor.
 
image
 
İBS Fuarı’nda anne ve çocuklarla buluştu 
Uluova Süt, 8-10 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 10. İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda anneler ve çocuklarla buluştu.  3 gün boyunca düzenlediği eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerle A2 sütün farkını ve önemini anlatan Uluova; yalnızca A2 süt üreten ineklerinin sütlerini ve bu sütten ürettiği süt ürünlerini fuarda ebeveynler, anne-baba adayları ve çocuklarla paylaştı.
 
          image
 
 “Geleceğin süt ürünleri konseptlerine yön vermeyi hedefliyoruz”
Süt endüstrisinde inovasyonu faaliyetlerinin merkezine aldıklarını belirten Uluova kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Akif HUT “Uluova olarak, süt sektöründe öncü ve vizyoner bir yaklaşımla ilerliyoruz. Yüksek kalite standartlarındaki üretim sürecimizle müşterilerimize sağlıklı ve lezzetli ürünler sunuyoruz. Sadece süt ve süt ürünleri üretmekle kalmayıp aynı zamanda sektördeki en son teknoloji ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Tüketicilerimiz ile buluşturduğumuz ve TÜBİTAK’tan onayını aldığımız A2 Sütümüz ve bu sütten ürettiğimiz ürünlerimiz de bu bakış açısının bir sonucu. Müşterilerimize sağlık dolu bir deneyim sunmanın yanı sıra, süt endüstrisinin evrimine liderlik ederek sektördeki sınırları zorlamayı ve geleceğin süt ürünleri konseptlerine yön vermeyi hedefliyoruz. Bu tutku ve kararlılıkla, Uluova olarak süt ve süt ürünleri sektöründe ilham verici bir gelecek inşa etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.
 
   image
 
Birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünler sunuyor
Yalnızca A2 süt üreten ineklerin sütleri ile yapılan kaymaklı tava yoğurdu, taze kaşar, dil ve çeçil peynirleri, zeytinli ve jalepeno biberli taze sürme peynirler gibi birçok sağlıklı ve lezzetli ürünleri tüketicisi ile buluşturan Uluova; insan sağlığına zararlı hiçbir katkı ve koruyucu maddenin kullanılmadığı süt ve süt ürünleri ile her öğünde sağlıklı beslenmek isteyenler için ideal bir seçim sunuyor. 
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR