Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mutlu Demirdelen

Mutlu Demirdelen
OKAN BURUK'UN ÜÇ KARDEŞİ VE ZANİOLO
13 Ağustos 2023, 00:35
 
Kayserispor - Galatasaray maçını ortalama futbol bilgisi olan izleyen kişiler Galatasaray'ın bu yıl gideceği yolun çok aydınlık olmadığını gördüler. Futbol dünyasında '' bazı teknik adamları bazı oyuncular yakar '' sözü çok meşhurdur.
 
             image
Okan Buruk'un başını kardeşleri Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu yakacak bizden uyarması.
 
Gelelim bu akşam berabere biten,hatta son dakikada yenilgiden kıl payı kurtulan Galatasaray'ın sezona kötü başlangıcına.
Orta  sahanın dinamosu Torreira haftalardır sakatlıktan dolayı süre bulamazken bugün yedek kulübesindeydi. Demek ki hazırmış. Okan Buruk forma verse oynayacaktı.Hatta bir ara ısınan oyuncular arasındaydı ama oyuna alınmadı.image
 
Sefiller'i oynayan Kerem ,Berkant ve Barış Alper'in bu kadar oyunda kalmasını Okan Buruk neden seyretti ?
25 top kaybıyla oynayan Kerem Aktürkoğlu ve orta sahayı rakibe teslim eden Berkan Kutlu neden 90 dakika süre oyunda kaldı? Özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz bugün sahada adeta saç baş yoldurdu.
Barış Alper Yılmaz başı kesik horoz misali şuursuzca koşup durdu ,net pas vermeden maçı tamamladı. Barış kendisine gelen pas ve şut fırsatlarını dağlara taşlara vurdu.
Barış'ın ailesi bile bu kadar sabretmezdi fakat Okan Buruk,Barış'a 81 dakika sabretti.
 
Zaha oyuna girecek diye Şampiyonlar Ligi eleme maçlarının yıldızı Mertens’i oyundan alan Okan Buruk,sahanın en kötü performansını gösteren,üstelik Zaha'nın oynadığı mevkide oynayan Muhammet Kerem Aktürk'ü oyundan almaması sosyal medyada gecenin ençok konuşulan konusu oldu.
 
Kerem Aktürkoğlu'da her oyuncu gibi kötü oynayabilir ,gününde de  olmayabilir ,fakat onu 90 dakika kenarda izleyip 25 top kaybına rağmen değiştirmeyen hoca hatalıdır.Bu maç çok net.
 
Okan Buruk bu takımı yönetemez çünkü şuur altındaki kardeşlik düşüncesi ona hata yaptırıyor.
-İkinci yarının başında oyundan alınan Fransız Dubois yedek kulübesinine girdikten sonra sinirden adeta çıldıracak gibiydi.
-Wilfried Zaha maça girdi Kerem'den ve Berkant'dan tek pas alamadı .
 
- Galatasaray'ı şampiyonlar liginde Barış Alper Yılmaz,Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu ile taşıması imkansız gibi görülüyor.
 
image
 
Özellikle Zaniolo'ya karşı tavrı neredeyse ırkçılık seviyesine geldi.
İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'ya mobbing uygulayan Okan Buruk'un '' satın da kaça satarsanız satın '' tavrı,35 miyon euroluk 23 yaşındaki yıldızı futbola küstürme noktasına getirdi. Hergün '' Rasica'yı almak için çalışıyoruz '' demeçleri ile  Zaniolo'ya '' seni istemiyorum '' mesajı verdiği çok açık.
 
Şampiyonlar ligi için çok ideal bir forvet olan İtalyan milli takımının yıldızı Zaniolo neden Okan Buruk tarafından dışlandı ?
Okan hoca Galatasaray - Fenerbahçe arasındaki ligin son maçındaki Zaniolo performasından neden korktu ?
 
Sayın Okan Buruk '' Geçen sene Yunus Akgün'ü yedin, bu sene,Nicolo Zaniolo takımdan gitsin diye  neden kendini yırtıyorsun? ''. Her Galatasaray taraftarı bunun farkında.
 
Son sözüm son derece takdir ettiğim geleceğin başkanı Erden Timur'a. 
 
'' Erden bey; takım içinde '' din kardeşim '' ayrımcılığına karşı çok dikkatli olmanızı öneririm.Spor evrenseldir ve takım arkadaşlığının dini,milliyeti olamaz. Lütfen takımımıza sahip çıkın.
 
Mutlu Demirdelen/ Şeffaf Gazete
 
 
 

 

YAZARA AİT DİĞER YAZILAR

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR